Wednesday, July 9, 2008

Unelma kaupungin tunnelmaa









Nämä kuvat on Hollywood Bulevardilta, ilta oli jo hämärtymässä, joten kuvissa on hiukan synkkä sävy. Mutta kaupunkin on todella värikäs, ihana sekamelska rapistuvaa glamouria. Musta tuntuu, että siellä vois kuvata päivä kausia, niin ihania kiehtovia yksityiskohtia sieltä löytyy.

Nää kuvat on napattu auton ikkunasta, Hollywood Bowlissa oli iso konsertti, Carmina Burana, joten parkkipaikkaa ei oikein tahtonut löytyä sopivalta kävely etäisyydeltä. Laiskoina ei jaksettu lähteä pidemmältä käveleen.

4 comments:

  1. Värikäs ja runsas kaupunki monessa mielessä. Alin kuva oli hivenen surumielinen, vanha mies ehkä kaiken omaisuutensa kanssa istumassa portailla itsekseen.

    Losissa on varmasti loputtomasti nähtävää ja koettavaa, jotenkin se tuntuu ihanan boheemilta, nuorekkaalta ja tosi rennolta kaupungilta kaikessa kaaoksessaankin...

    ReplyDelete
  2. Juuri sitä boheemia puolta mä haluankin kuvissani esittää, en sitä glamouria, joka ensiksi tulee LA:sta mieleen. Se kuitenkin on vähäisempää, kyllä täällä tietty rikkautta on vaikka muille jakaa, mutta myös arkea ja köyhyyttä on yllin kyllin.

    Täällä on asunnottomia todella paljon, se ikäänkuin kuuluu katukuvaan, ja en halua jättää mitään sellaista pois, joka on täällä niin oleellista.

    Täällä on pajon niin kiehtovaa ja kaunista, mutta mua eniten kiehtoo juuri sellainen hiukan rapistunut tunnelma, tää on vähän kuin sellainen maailman ääri laita.

    ReplyDelete
  3. Kivoja kuvia :) Nauratti noi bootsit ;D ;D Et ostanut niita? ;D

    ReplyDelete
  4. Susa, valitettavasti ei löytynyt parkkipaikkaa, joten vilahtivat vain auton ikkunasta, mutta mistäs sitä koskaan tietää, mutta voit olla varma, että jos käyn ne ostamassa, tuskin kehtaan kertoa sitä julkisesti. ;D

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence