Saturday, July 12, 2008

Koruja kaunpungin yllä








Tänään on taas kuuma aurinkoinen päivä, ehkä liian kuuma, persuukset paloin taas aamulla, kun istahdin oven suuhun aamukahville. Mutta ollaan silti päätetty urheasti lähteä taas pienelle kuvausmatkalle. Mutta mulla on vielä vaikka mitä varastossa toissa iltaiselta Hollywoodin reissulta. Viimeksi postasin yleisnäkymiä, tässä on nyt puolestaan sikermä yksityiskohtia. Olen aina rakastanut neonkylttejä, ne on kuin koruja, joita on puettu kanpungin ylle. Näyteikkunat antavat myös oman kiehtovan ilmeensä katukuvaan.

2 comments:

  1. Voi miten mukavia korukuvia! Neonkyltit ovat kyllä ehdottomasti yksi taidemuoto, ainakin pop-taiteen. Niissä on siellä puolla merta jo tyyliä. Täälläkin oli ennen, mutta ennen oli ennen ja nyt on nyt :)

    ReplyDelete
  2. Lepis, totta on että sieltä Suomesta neonkyltit valitettavasti on lähes täysin kadonneet, siksi olinkin niin ihmeissäni täällä, että niitä käytetään vieläkin tosipaljon, ehkä se on täällä niin vahva perinne.

    No mä aion nauttia tästä hyvästä niin kauan kun tätä kestää ja ahmin niitä kameraan, voi sitten ihailla kuvia, jos ja kun sinne Suomeen päästään.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence