Tuesday, July 29, 2008

Rannalla voi rehkiä tai rentoutua








Tyynivaltameri on ehkä ihanin asia täällä Los Angelesissa, eli se, että rantoja riittää. Voi valita ihan vapaasti haluaako vilkkaalle rannelle vai olla ihan rauhassa. Jopa tässä Venice Beachin rannassa löytyi molempia. Rannalla voi rentoutua ihanasti aaltojen pauhuja kuunnellen. Tai jos löhöily ei kiinnosta, voi vuokrata vaikka polkupyörän ja ajella rantaa pitki, siellä meneekin tosi kiva pyörätie. Kalifornialaiseen tapaan rannalta löytyy tietysti kuntolaitteita, joissa rehkimällä voisi hiukan tietysti muokata vartaloa parempaan rantakuntoon. Tenniskentätkin tietty löytyy. Ja tietty rantalentis kuuluu kuvioihin.

Tälläkin kertaa meiltä jäi kuntolaitteet kokeilematta, käveltyä tuli kyllä kilometrikaupalla. Joten lopulta me vain mässäiltiin roskaruokaa ja makoiltiin vain rennosti. Mua kadutti kyllä, että en ottanut uikkareita mukaan. Olis ollut kyllä mukava pulahtaa valtameren aaltoihin. Ensi kerralla sitten.

6 comments:

  1. Ihania aaltoja! Meilla Tuppulassa ranta on niin "suojassa" ettei aallokkoa ole- taytyy lahtea kauemmaksi.

    ReplyDelete
  2. Minkä lämpöistä tuo vesi on tähän aikaan vuodesta?

    ReplyDelete
  3. Ebrufin, täällä on aivan ihania aaltoja, vaikka olis tyyntäkin. Mutta jos tuulee, niin ne on aivan mielettömiä, mä en ole koskaan aiemmin missään nähnyt tälläsiä oikeita surffausaaltoja.


    Susu, se on aikalailla sellaista, kuin Suomen järvissä kesällä, viileää, mutta ei liian kylmää. Tosin musta on tullut sellainen arkajalka, että kestää ikuisuuden, että uskallan kastautua, tuolla joskus aallot tekee kivan pikku yllärin ja hoitaa sen kastautumis puolen.

    ReplyDelete
  4. Tjaah...ma kattelin tota lifeguardia... ;D

    ReplyDelete
  5. Näyttää taas hyvältä! Minä en Jenkeissä uskaltautunut veteen, mutta Ausseissa kävin useaankiin otteeseen. Vesi oli siellä tooosi lämpsää, rannat puhtaita ja rauhallisia. Hyvännäköisiä rantavahteja myös, slurps!

    ReplyDelete
  6. Susa, niin mäkin. ;)


    Elegia, täälläkin on rannat siistejä, ne pidetään kovien rangaistusten uhalla siisteinä. Siellä ei oikein uskalla roskata!

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence