Thursday, July 10, 2008

Ei voi olla totta!






Mä olen valitellut täällä ainaista hellettä ja auringon paistetta, ehkä nyt sitten tuli luontoäidiltä pienoinen muistutus siitä, että ei pidä aina valittaa.

Me lähdettiin eilen siinä 6 maissa illalla taas pienelle autoajelulle, aurinko paistoi silloin vielä ihanasti, mutta kun ajelimme freewayllä kohti Hollywoodia alkoi taivaalle kerääntyä uhkaavasti pilviä ja tuli yllättävän hämärää, aurinko oli vielä ylhäällä, mutta maisemat näytti tosi synkiltä.

No ajoimme kuitenkin ylös Mulholland driveä, se on sellainen ihana mutkitteleva tie ylös kukkuloille. Sieltä avautuu upeat maisemat ylitse Los Angelesin, niin tai yleensä avautuu. Kun me päästiin perille ylös ja noustiin autosta, niin tätä ei voi todeksi täällä uskoa, mutta siellä satoi, siis vettä! Ihan oikeita pisaroita, ei tosin paljoa, mutta kuitenkin. Ei me sinne viitsitty kuitenkaan jäädä odottelemaan, vaan ajettiin takas kotiin, paluu matkalla sää jo alkoikin sitten selviämään. Meidän koti nurkilla ei ollut tullut pisaran pisaraa, joten joka iltainen puutarhan kastelu oli vielä edessä.

Eipähän kovin hääppöisiltä nuo henkeäsalpaavat maisemat näissä kuvissa näytä. Hollywood sign ja towndown LA! Luulen, että me palataan sinne vielä uudestaan kun säät sallii. :))

Edit.

Ohessa muutama niistä julkiksista jotka ovat asuneet tai asuvat Mulholland Drivella:

    6342: MADONNA

    7430: ARSENIO HALL (Pyramid Place, off Mulholland)

    7680: MOLLY RINGWALD

    9621: CHUCK CONNORS, DAN DURYEA

    12721: JOHN LENNON

    12850: JACK NICHOLSON, ROMAN POLANSKI

    12900: MARLON BRANDO

    13030: IDA LUPINO, JOAN FONTAINE

    13511: DEMI MOORE, BRUCE WILLIS

    13671: WARREN BEATTY & ANNETTE BENING.

    13741: MARY TYLER MOORE

    14111: VANNA WHITE

    15147: FAYE DUNAWAY

    16405: KEENAN IVORY-WAYANS

3 comments:

  1. Noh, ensi kerralla sitten :)

    ReplyDelete
  2. Pieniä pisaroita, mutta sitäkin arvokkaampia:)

    ReplyDelete
  3. Susa, onneksi se on niin lähellä ja niitä aurinkoisia päiviä kyllä riittää. Joten eiköhän me sinne uudelleen pian mennäkin. :)



    Susu, sadapisarat on kyllä täällä kuin ihme, niitä odotetaan ja yleensä niistä nautitaan. Meille sattui vain jotenkin epäonnekas heti niiden kanssa. ;)

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence