Sunday, July 20, 2008

Rakastuin vanhaan kaupunkiin








Mä niin rakastuin tähän vanhaan kaupunkiin, että mun oli vielä laitettava joitan yksityiskohtia noista koristeellisimmista taloista, tosin siellä olis kyllä vielä niin mielettömästi kuvattavaa. Mä luulen, että mun pitää pian tehdä uusi retki. Mutta lisää kuvia on luvassa, seuraava satsi on sitten siitä hiukan rujommasta, mutta ehkä vieläkin kiehtovammasta puolesta.

8 comments:

  1. Kiitos Susa, toi kannustaa mua tosi paljon, täällä on niin mielettömästi kuvattavaa, todellinen paratiisi kuvaajalle, Los Angelesissa on ihan kaikkea! :))

    ReplyDelete
  2. Silmahan noissa lepaa...

    Hyvaa uutta kuvausviikkoa!

    ReplyDelete
  3. kiitos näistä kuvista ja siitä että sun blogin myötä pääsee tutustumaan jenkkeihin ja losiin. Itse en pääse sinne matkustamaan (rahatilanne :( ) niin on kivaa päästä valokuvamatkalle sun blogisi kautta. Kiitos!!

    ReplyDelete
  4. Hienoa kun tuot esille LA:n monitasoisen profiilin eri aikakausilta! Näitä taloja ei ensi-istumalta tuohon kaupunkiin miellä, mutta siellähän ne :)

    Minä menisin kameran kanssa varmaankin aivan sekaisin siellä ;D

    ReplyDelete
  5. Ebrufin, kiitos! Uusia kuvausretkiä tässä juuri suunnittelen. ;)


    Anonymous, tosi kiva jos pystyn välittämään jonkinlaista kuvaa täältä, yritänkin juuri ottaa kuvia ihan kaikesta, että syntyisi sellainen rehellinen kokonaiskuva. Ja onhan tämä aivan mielettömän kiehtovaa, niin erilaista kuin Suomessa.

    Lepis, tämä puoli LA:sta jää usein pimentoon, täällä on tosi mielenkiintoista vanhaa arkkitehtuuria, mutta tää on niin paljon tunnetumpi muista ansioista.
    Voi kun saiskin nähdä sun ottamia kuvia täältä, sulla on niin oma ja innovatiivinen tyyli. :))

    ReplyDelete
  6. Aivan mielettömiä yksityiskohtia, näitä jää tuijottamaan ja haaveilemaan. :)

    ReplyDelete
  7. Elegia, mua pitää päästä uudelleen, nimenomaan kuvaamaan noita yksityiskohtia, nyt mä otin vain sillain yleisesti, varsinkin kyltit täällä on niin upeita ja vanhoja on säilynyt niin paljon, Suomesta kaikki kivat vanhat kyltit on kadonneet, lapsuudesta muistan joitakin ihania, mutta ei sellaisia enää siellä näy, täällä on myös kiva, että monien uusienkin liikkeiden kyltit on käsinmaalattuja tai neonkylttejä.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence