Friday, July 18, 2008

Nopeasti vapaaksi vankilasta!

Liity LAPD:n joukkoihin, hakeekohan joku tossa tälle blogille parempia kirjoittajia?!? Tässä on kuitenkin Hollywoodin poliisilaitos ja jos käy niin ikävästi, että joutuisi tonne putkaan, niin ei hätää...


vastapäätä kadun toiselta puolelta löytyy apu. Jenkeissähän tutkintovankeudesta pääsee vapaalle jalalle, jos pystyy maksamaan asetetun takuusumman. Ja jos rahat ei riitä, niin tästä pikku kojusta lainataan panttia vastaan, he hoitelevat koko takuusumman puolestasi. Mutta sitten on kyllä parempi käyttäytyä kunnolla tai voit joutua vielä pahempaan pulaan.

6 comments:

  1. Nuo elokuvistakin tutut toimipisteet ovat aina hämmästyttäneet runsaudellaan. Panttilainaamoja toki tarvitaan, mutta paljonkohan noissa pikavippipaikoissa mahtaa korko olla...

    ReplyDelete
  2. Tämä on loistava blogi! Jatka samaan malliin!! :)

    ReplyDelete
  3. Lepis, en tiedä koroista, voi olla korkeatkin ja ne laskuttaa kyllä muutenkin tosta palvelusta, mutta se toimii nopeasti.
    Sitten täällä on tosi paljon ihan tavallisia panttilainaamoita ja vaikka minkälaisia muita.


    Kiitos Anonymous! Kannustava kommentti ja voit olla varma että jatkan samaan malliin. :D

    ReplyDelete
  4. Kyllä ihminen bisnekset keksii :D En ollut moisesta ollutkaan tietoinen. Nyt voi siis rauhallisin mielin joutua putkaan Jenkeissä ;)

    ReplyDelete
  5. Kiitos taas mielenkiintoisesta kuvasatsista;)

    Jatka samaan malliin siis sanotaan taaltakin!

    ReplyDelete
  6. Elegia, no täällä Jenkkilässä kyllä businesta löytyy busineksen päälle.

    Pidätyksiä täällä tehdään todella paljon ja aivan pikku rikkeistäkin, sekin on businesta, sakkolapun saa kouraan aika helposti ja saattaapa joutua sinne putkaankin, ja pitkäksi aikaa, jos joku ei tota takuusummaa maksa. Joten noita Bail Pondseja on kyllä joka puolella ja asiakkaita riittää. ;)



    Kiitos Ebrufin, sama malli tulee jatkumaan! :))

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence