Thursday, July 17, 2008

Täyden 1 tähden hotelli







Tämä suloinen possunvärinen pikku hotelli sijaitsee Hollywood Boulevardin ja Sunset Boulevardin välissä osoitteessa 1622 Wilcox Avenue. Mä ihastuin siihen heti ensi silmäyksellä. Vaalenpunainen väritys ja kyltti kuin haalistuneet farkut. Valitettavasti mä en onnistunut löytämään siitä kovinkaan paljon tietoa. Sen verran kerrottakoon, että sen luokitus on täydet 1 tähteä! Ei siis kuulu ihan luksushotellien sarjaan.

Laitoin tähän kaksi käyttäjän arviota hotellista, joista voi hiukan saada osviittaa tästä hotellista:

By A Yahoo! Contributer, 12/15/07
this is a hotel for "locals" and in HOLLYWOOD the locals are very, very colorful people. Dont even DREAM of staying here on vacation or anything like that!! Now if you're moving to hollywood to be a down and out singer or actress, or what ever, that'll work....because then you'll be a local yourself!

By John C., 05/28/08
I used to live at this Hotel back in 1991 when I first moved to Los Angeles. This is not a vacation destination Hotel. This is a hotel for local people trying to get on their feet in Hollywood. You only stay here when your choices are very limited. For example... (you have almost no money and can't afford an apartment.)


Se mikä tässä ihmetyttää, on se, että tälläisellä loisto paikalla nököttää vielä pieni räjähtänyt rakennus. Jos toi reppana olisi ollut Suomessa vastaanvan hyvällä sijainnilla, se olisi jo purettu moneen kertaan. Tai se olisi suurella rahalla muutettu luxushotelliksi. Onneksi ei sijaitse siellä, täällä ei ole ollut sellaista hävitys ja purku vimmaa, joten suurin osa vanhoista rakennuksista tököttää rauhassa.

7 comments:

  1. Heip, its me again ;D
    Sorry ladies, but I'm not going to give you anything exciting to talk about this time... ;D

    Tuli mieleen, (ehka jo tiedatkin), etta LA:ssa on pieni Scandinavialainen marketti. Siella myydaan salmiakkia, suklaata, tummaa leipaa, maksalaatikkoa ja kaikkea muutakin hyvaa ;)
    Se on Pico blvd:lla, pass La Cienega towards Downtown, on the righ hand side. En muista kaupan nimea, joku Scandinavia-juttu se oli...sita pitaa herttainen ruotsalainen papparainen :)

    ReplyDelete
  2. No heip again ;D

    Mä oon kuullu jostakin kaupasta, mutta en tiedä onko se tuo sama. Kiitos todella paljon vinkistä, huomenna on taas Robilla vapaapäivä, joten mä ehdotankin ajelua sinne. Toi maksalaatikko oli tossa maaginen sana...tosin kyllä ruisleipä, salmiakki ja suklaakin maistuu! ;D

    Ja älä nyt vaan ihan liian lepsulle linjalle heittäydy, sä oot tuonut väriä ja vilskettä mun blogille, ja mä ainakin tykkään sun nasevista kommenteista! ;D

    ReplyDelete
  3. Ma ajattelin etta nyt saat sydiksen ku huomaat ton hattupaisen tyton kuvan taas blogissasi! ;D ;D

    ReplyDelete
  4. Niin ja sita maksalaatikkoa on siella "lihatiskilla", samoin "kunnon makkaraakin" ;D

    ReplyDelete
  5. Susa, päinvastoin, mä ilahdun aina tosta hauskasta hattupäästä, ja toivottasti mä en aiheuta sulle myöskään sydäreitä, mulle tulis ikävä, jos sua ei enää näkyis!

    No toinen maaginen sana: makkara!
    Ja mäen ollut Suomessa mikään maksalaatikon ja makkaran syöjä, mutta nyt kyllä himottas syödä niitä pitkästä aikaa. ;D

    ReplyDelete
  6. Minusta on hienoa, ettei kaikkea vanhaa pureta niin kuin täällä Suomessa usein tehdään (etenkin, jos on keskeisellä paikalla, kun ajatellaan että menee arvokast tilaa "hukkaan", jos ei keskustaa tehorakenneta).

    Tykään myös vaaleanpunaisesta! En välttämättä kuitenkaan menisi tuonne yöpymään, ainakaan noiden "suositusten" perusteella :D Toisaalta se voisi olla elämys.

    Ps. Nämä sinun kommenttiloorat on kivoja, kun ei koskaan tiedä, mitä täällä tapahtuu :DDD

    ReplyDelete
  7. Siinäpä rakennus meikäläisen makuun. Voisin jopa buukata yön tai pari tuonne, jo pelkästään elämyksen vuoksi. ;D

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence