Saturday, July 26, 2008

Jim Morrisonin kotikulmilla






Venice Beachissä kukoisti Hippiparatiisi 60-luvulla, Jim Morrison oli ehkä kuuluisin Venicen asukas. Mutta jotekin sama henki siellä vieläkin vallitsee, turistilaumat ei ole täysin syrjäyttänyt rentoa paikallista väkeä, vaan siellä näkee kyllä paljon ihan Venicen värikkäitä asukkaitakin hengailemassa biitsillä ja rantabulevardilla.

Mä pidän tosi monista paikoista täällä LA:ssa, mutta jos saisi valita asuinpaikan ihan vapaasti, niin se voisi olla juuri Venice Beach. Siellä kohtaa taas niin tyypillisesti rikkaus ja köyhyys. Se tekee alueesta todella värikkään ja mielenkiintoisen. Mä laitan kuvia lisää, mutta tässä oli taas ekaks tällänen yleiskatsaus.

Kuvia löytyy siis myös sieltä Bohemian ja Junk Paparazzin puoleltakin.

9 comments:

  1. Nämä rannat ovat aivan mielettömän idyllisiä ja erikoisia. Ihanat hempeät pastellivärit sopii niin hyvin hiekan ja auringon kanssa.

    ReplyDelete
  2. Ai niin ja noita pällistelisi mielellään livenäkin. Vegasissa oli paljon katutaiteilijoita. Ne mm. spreijasivat aivan upeita julisteita ja laittoivat ne sitten siihen esille myyntiin. Olisin ostanut, mutta sen kuljettaminen ehjänä takaisin Suomeen olisi voinut olla aika hankalaa.

    ReplyDelete
  3. Elegia, Venice on kyllä todella ihana idylli, paljon aitoa ja alkuperäistä ja värikkäitä katutaiteilijoita ja -soittajia, siellä on jotenkin miellyttävän rento syke, vaikka on paljon turisteja, niin se ei ole siitä kärsinyt.

    Ehkä turistitkin hiukan valikoituu, toi ei taida olla mikään sellainen perus turistirysä täällä. Kunnon hippi meininkiä, mä laitan juuri Bohemian Itkupillin puolelle pikku kuvarepparin katutaiteilijoista. ;))

    ReplyDelete
  4. Makin tykkaan Venice Beachista. Sinne on mentava joka kerta kun kaydaan LA:ssa :)

    ReplyDelete
  5. Susa, kiva, se on kyllä mukava paikka, koska siellä on sekä rentouttava ranta ja ihanan värikäs ja piristävä fiilis muuten. :))

    ReplyDelete
  6. Mullekin tuli Venice Beach tutuksi muutava vuosi sitten, ihanan varikas paikka!!

    ReplyDelete
  7. Yaelian, kiva, että oot käynyt siellä, kyllä se pitää itse kokea, ei mitenkään saa sitä tunnelmaa välittymään vain kuvien kautta. :))

    ReplyDelete
  8. Ai tällainen on Venice Beach, viehättävä! Oi tuonne myös haluan käymään...

    Mrs K

    ReplyDelete
  9. Mrs K,
    Jos tilaisuus tulee, niin mene ihmeessä, se on todella mielenkiintoinen paikka!

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence