Monday, July 14, 2008

Obaman murska voitto LAPD:n presidenttikilvassa!








Presidentti peli on nyt ohi LAPD - Los Angeles Photo Diaryn osalta. Ja ilokseni voin todeta, että Barack Obama sai murska voiton John McCainistä! Äänestäjiä oli yhteensä 24 ja äänet jakautui seuraavasti:

McCain 2 ( 8 %)
Obama 22 (91 %)

Tosin LAPD-blogin lukijoista 73 % on suomalaisia, 12 % ameriikkalaisia, 15 % muualta, joten tämän kyselyn perusteella ei valitettavasti voi tehdä sen kummempia johtopäätöksiä.

Ylin kuva on Melrose Avenuelta, kaksi alinta Hollywood Bulevardilta, missään en törmännyt McCain rekvisiittaan. Joten kuvituskin on puolueellista. :))

27 comments:

  1. Oliskohan se mahdollista...

    Voisiko se....

    Nyt en enää uskalla luvata syödä hattuja enkä mitään....

    No olis se kansa muuttunut, jos...

    I can only wish!

    ReplyDelete
  2. Voi Lepis, kyllä jänskättää, ei tästä kansasta koskaa ihan takuuseen voi mennä, kyllä siinä viimisetkin maineen rippeen menee, jos McCain valitaan. Mutta toivossa voi vielä elää...;))

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Susa, voikun olisikin vain maineesta kiinni, mitä sillä sitten muun maailman kannalta väliä olisi, kuka Ameriikan presidentiksi valitaan. Eikä siinä maineessa ole kyllä paljon kehumista ollut tähänkään asti. Mutta kansa päättää. ;)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Susa, kun puhun maineesta, tarkoitan asennetta USA politiikkaan, muu maailma ei välttämättä halua USA:ta hoitamaan maailmanpoliisin virkaa.

    Ja mä olen muodostanut nämä käsitykseni suomalaisena ja voin sanoa, että entisestään mun käsitykseni on vahvistunut täällä. Ameriikka ei kuuluu sananvapauden kärkimaihin, joten täällä on todella outo ja vääristynyt kuva ihmisillä monista maailman tapahtumista.

    Ymmärrän mitä tarkoitat, että Melrosella ei ollut McCainin kannattajia. Köyhyys, rikollisuus ja asunnottomuus on suuria ongelmia täällä USA:ssa. Mielestäni olisi todellakin korkea aika keskittyä hoitamaan tämän maan asiat kuntoon, ennenkuin lähtee muualle järjestystä pitämään.

    Mutta jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja mielestäni on mukava, että ilmaiset oman mielipiteesi suoraan, kunnioitan sitä. :))

    Tuskin Obama onnistuu USA:n mainetta täysin korjaamaan, mutta on ainakin toivoa paremmasta.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Ma paatin olla enaa vastaamatta, koska jo vastasin noihin kaikkiin vaitteisiisi silloin aikaisemmin blogissani...
    Mita sita turhaan uudestaan jauhamaan...
    Hyvaa paivan jatkoa :)

    ReplyDelete
  9. Susu, juu, kyllä mä tiedän sun mielipiteesi näihin asioihin, ja sieltähän ne löytyy sun blogiltas, jos joku muu on kiinnostunut. Hyvää päivän jatkoa sullekin. ;))

    ReplyDelete
  10. Nyt huomasin sun uuden kyselyn ;D
    En ole kaynyt San Franciscossa, joten vastaan sen ;D

    ReplyDelete
  11. Susa, mä vastasin itse New York! Tosin nyt kyllä haluaisin käydä myös Vegasissa ja Friscossa. :))

    ReplyDelete
  12. Kaikki on puolueellista politiikassa ;)

    ReplyDelete
  13. Elegia, siksi kai on niitä poliittisia puolueitakin, onkohan sitten Suomessa politiikka puolueellisempaa, kun siellä on enemmän niitä puolueita. ;D

    ReplyDelete
  14. tervehdys

    McCain ainankin Hesarin mukaan möläytteli juuri vähän aikaa sitten jotain iranilaisten tappamisesta, minusta hän on aika vaarallinen maailmanrauhalle.

    Jos hänet valitaan Presidentiksi, minä voisin vaikka vetää itseni hirteen. Siinä vaiheessa kaikki usko ihmisyyteen varmasti päättyisi.

    Terkuin, anonyymi tuolta edeltävästä postauksesta.

    ps. kivoja kuvia täällä :)crdngyrd

    ReplyDelete
  15. hups nuo numerotunnukset menikin tonne kommentin loppuun, ihmettelinkin minne ne ekalla kerralla katosi :)

    ReplyDelete
  16. Mietin vielä tuossa että kuvittelevatkohan amerikkalaiset olevansa Jumalan valittu kansa, tai vastaavaa, kun heillä on yksinoikeus puuttua kaikkeen ja valloittaa maita koskaan joutumatta vastuuseen teoistansa.ICCkin on vain niille muille maille.
    Jokapaikassa lukee "God bless America", mutta miksi Jumala Amerikkaa siunaisi niin kauan kun Guantanamot ja muut on toiminnassa ja meno vaan jatkuu. Minusta tämä on demokratian irvikuva, eikä demokratia koskaan toteudu, ennen kuin jokaiselle ihmisille suodaan heidän oikeutensa ja vapautensa, toisen vapaus ei voi olla toisen hauta.

    ReplyDelete
  17. Obama sentaan on "paattanyt" etta joukot Irakista vedetaan vuoteen 2010 mennessa...mielenkiinnolla jaan seuraamaan toteutuuko se;)

    ReplyDelete
  18. Mä oon myös huolestunut tosta Iranin vetämisestä uudeksi "maalitauluksi", luulisi jo ton Iraqin sodan opettaneen, että täysin perättömillä syillä sinnekin hyökättiin.

    Ja mä en myöskään ymmärrä tota jumalan vetämistä mukaan tohon Amerikan politiikkaan, en oikein jaksa uskoa, että jumala nyt voisi niin puolueellinen olla. :)


    Ebrufin, no joo, mä en kans oikein tosta tiedä, toivottavasti edes silloin, mieluummin kuin ei milloinkaan. Mutta kaiken kaikkiaan on se Obama huomattavasti parempi vaihtoehto, kuitenkin. :)

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Susa, syy USA:n väliintuloon lähi-idän sodissa ei ole uskonnollinen, vaan täysin poliittinen ja tauloudellinen. Onko USA:n sekaantuminen toisten valtioiden välisiin tai sisäisiin asioihin tarpeellista? Yleisesti ottaen vastaus varmaan on, että ei. Sellaisia selkkauksia varten on perustettu mm. Yhdistyneet Kansakunnat, toisen maailmansodan jälkeen. Tarkoituksena rauhan turvaaminen kaikille.

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Susa, USA:n ei pitäsi myöskään sotia muiden maiden uskonnon takia.

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Susa, tuosta olen aivan samaa mieltä, kenkään ei pitäisi tappaa ketään mistään syystä!

    ReplyDelete
  26. Mikäs ihmeen sensuuri tänne on iskenyt? Liitovaltion poliisi?

    Niinhän se on kuten olet kommentoinut, maailman rauhaa ei tule ennenkuin USA lakkaa työntämästä nenäänsä sinne minne se ei kuulu. Kommunismin kaaduttua USA oli ihmeissään ja uskonnosta löytyi uusi 'pahis'.

    ReplyDelete
  27. Lepis, totta, Neuvostoliitto oli USA:lle sellanen hiekkalaatikko kaveri jolle sai pullistella. Kun kaveri lähti, pitää tietty saada uusia kavereita tilalle!

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence