Friday, July 4, 2008

Itsenäisyyspäivä vaihtuu yöhön

Ilotulitusraketit ja pyssyt paukkuu joka puolella ympärillä. Siireenit ulvoo lähistöllä. Rob kävi äsken "lounaalla" ja lähti vielä takas töihin, joten istuskelen iltaa täällä ihan yksikseni, kuuntelen musiikkia ja nautin viilenevästä illasta meidän omalla pikku terassilla. Tosin nyt kun kello lähenee kymmentä illalla, on lämpötila vielä 30 C, mutta se tuntuu silti raikkaalta tosi kuuman päivän jälkeen.

Mä muistan joskus nuorena kun kuuntelein tätä biisiä, en silloin arvannut, että itse asuisin joskus Kaliforniassa. En oikeastaan koskaan edes ajatellut, että haluaisin muuttaa Ameriikkaan. No täällä sitä nyt ollaan, ekaa Independence day:ta viettämässä.

Welcome to the hotel california
Such a lovely place
Such a lovely face
Plenty of room at the hotel california
Any time of year, you can find it here...
....You can checkout any time you like,
But you can never leave!

Eagles - Hotel California

4 comments:

  1. Tama on yksi lempikappaleistani :)

    Tuli tosta mieleen, miten et ikina ajatellut asuvasi Amerikassa..kuinka me Suomessa monesti laulettiin tai kuultiin se laulu "Oi Susanna, ei pida sinun sureman..." ja siina oli jotain Kaliforniastakin, no ma olen Susanna ja asuin Kaliforniassa ;D Monesti viela taalla kun sanon ihmisille etta nimeni on Susanna, multa kysytaan etta "you mean like in Oh Susanna???!!!" ;D ;D

    ReplyDelete
  2. 'Hotel California' on yksi kestosuosikki pitkien aikojen takaa. Surullisesta nootistaan huolimatta. Siihen liittyy myös paljon hyviä muitoja, erityisesti siitä Californiaan lähtiästä;)

    Ohhoh, tulipas ikävä.

    Eikös ole muuten hassua se ilotulitusrakettien paukuttelu keskellä kesää!

    ReplyDelete
  3. Kiva katsella itsenäisyyspäivä tunnelmia! Minä pidin kovasti heinäkuun neljännestä, kiva kesäinen juhla ilotulituksineen. Suomessakin juhlistettiin kyllä grillailemalla ja USA t-paidoilla. Pienet lapseni odottivat kovasti sitä "Amerikan syntymäpäivää" :)

    Hotelli California on kyllä klassikko. Jännä miten elämässä tapahtuu monesti sellaista mitä ei koskaan kuvittele itselleen tapahtuvat. Ei enpä minkään ajatellut Amerikkaan muuttavani, saati avioitua amerikkalaisen kanssa. Ei mua koskaan USA erityisesti kiinnostanut...Elämä on kyllä ihmeellista :)

    Mrs K

    ReplyDelete
  4. Susa, no sulle on tosiaan käynyt kuten laulussa ja mä muistan kyllä ton laulun, sitä on tullut laulettua paljon. Mutta en tosiaan koskaan ajatellut tänne muuttavani. :))


    Lepis, juu tosi hassulta tuntuu ilotulitusraketit ja helle. Yleensä oon tottunu paleleen kun niitä katselee.
    Mä rakastin tota biisiä silloin aikoinaan, sitten se jäi jotenkin unholaan, täällä se irrottaa aina muutaman kyyneleen. Sellasta ihanaa melankoliaa. :))


    Mrs K, tosi kiva juhla todella, tosin me nyt ei sitä kummemmin juhlittu, kun Rob oli töissä, mutta jotenkin se tunnelma oli ilmassa.
    Elämä kyllä järkkää aika moisia ylläreitä. Los Angeles oli kyllä varmaan viiminen paikka johon kuvittelin muuttavani, joskus kyllä ajatteiln, että jos mun pitäs valita joku paikka Ameriikasta niin se oli New York.
    Ja kyllähän Ameriikan synttäreitä voi siellä Suomessakin viettää, grillaus ainakin sopii kuvaan tosi hyvin. :))

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence