Sunday, August 24, 2008

Welcome to Chinatown!

Ensimmäiseksi pitää tietenkin esitellä tämä 1930 luvulla luotu turistirysä. Se on Chinatownin kuuluisin ja näyttävin osa. Se on Hollywoodin hengessä syntynyt versio Shanghaista.

Pääsisäänkäynti Hill Street:iltä Chinatown:in pääkadulle eli main plazalle.

Tämä osa Chinatownia on ihan turisteja varten, mutta se ei tee siitä kyllä yhtään vähemmän kiehtovaa.
Siellä on etupäässä erilaisia matkamuistokojuja ja ravintoloita.


Meillä on tapana aina liikkua silloin, kun ryysis on vähäisin, joten kuvat on paikoitellen aika autioita.

Meille on jäänyt sellainen ryyppyputki päälle, että aina kun käydään jossain uudessa paikassa, niin käydään juomassa oluset. Muullosin ei tule juurikaan baareissa käytyä. Eli 1 olut/nuppi/viikko on vakiintunut meidän baarirutiiniksi. Tuossa alimmaisen kuvan ravintolassa nautimme tämän kertaiset olusemme. Siellä oli telkkarissa meneillään viimeisiä hetkiä olympialaisista, ennen päätösjuhlia.

Tässä siis alkupalat, kiinaviikko jatkuu pian!

7 comments:

  1. Mielenkiintoisen näköistä on tuolla Chinatown:ssa. Eipä ole tullut käytyä jenkeissä. Näitä kuvia kun katselee, niin tekisi mieli lähteä taas matkalle ja tutustua johonkin uuteen.

    ReplyDelete
  2. Tosiaan kuten yvioon sanoo, niin näitä kuvia katsellessa tekisi mieleni lähteä reissaamaan sinne teille päin. Toisaalta jo nämä kuvatkin riittävät hetkeksi ja tulevat paljon halvemmaksi :D

    ReplyDelete
  3. Me tullaankin kaikki teille kylään. Vieraspedit valmiiksi!

    ReplyDelete
  4. Yvioon
    Jos haluat sellaiselle all in one-matkalle, niin tule Los Angelesiin, täällä on ihan kaikkea, voit vaihtaa tunnelmaa ja kulttuuria fiiliksen mukaan, on cityä ja rantalomaa ja alle tunnissa pääsee jopa hiihtämään, jos alkaakin kaipaamaan lunta. Tosin aikaa pitääkin sitten varata tosi paljon, jos kaiken täällä haluaa nähdä. ;))


    Susu, niin on ja vieläpä niin säännöllistä. :D


    Piparminttu
    Täällä blogistaniassa minäkin matkustelen, täällä löytyy niin paljon mukavia matkakohteita, kuin köyhämiehen seuramatkat. Ja kiva matkustella näin yhdessä. ;))


    Ii
    Ottakaa makuupussit mukaan!! Tässä hotellissa on kehno ruoka, mutta sopu sijaa antaa!

    ReplyDelete
  5. Katselin kaikki kuvat nyt ihan ajan kanssa ja yritin sisäistää, että sinä olet todella käynyt näissä kakissa paikoissa, kun vielä Chinatownissakin... Kuule vanhana puhutaan keinutuoleissa vielä paljon näistä ajoista. (Tosin missähän päin maailmaa silloin puhutaan, millä vehkeillä ja millaisiahan ne meidän "keinustuolit" mahtaa silloin olla :) Hienoja kuvia!

    ReplyDelete
  6. Marja
    No varmaan näitäkin aikoja tulee muisteltua siellä keinutuolissa, missä ja millaisessa, sitä ei kyllä vielä todellakaan osaa ennustaa.

    Mutta vielä on aikaa kerätä lisää aineistoa, vaikka kyllä sitä, hyvänen aika, meidän elämiimme jo nytkin paljon mahtuu. Mutta on niin ihanaa, että ollaan jo niin pitkään oltu samassa matkaseurueessa, vaikka välillä fyysisesti kaukanakin.

    Mulle tulikin tosta sun kommentista mieleen, että taidan tehdä sellasen Los Angeles-koosteen, ehkä tonne Bohemian Itkupillin puolelle. Jos ei ole mahdollista tehdä maailmanympäri-matkaa, niin kannattaa tulla Los Angelesiin, täällä on kaikkea!

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence