Monday, August 18, 2008

Matkalla Ikeaan

Perjantaina tehtiin siis jo pitään mielessä muhinut Ikean reissu, tosin se on aivan tässä meidän nurkilla, joten mistään kaukomatkasta ei ollut kysymys. Ikea on Burbanks:issä San Fernando Bulevardilla, sinne pääsee täältä nopeiten Freeway:tä pitkin, mutta haluttiinkin valita hiukan mielenkiintoisempi reitti. Seurattiin siis San Fernando Bulevardia hiukan pidemmältä.









Kun ajelee pitkin pienempiä valtakatuja, niin varsinaisten keskuksien väliin jää mitä mielenkiintoisempia alueita. Nähtiin monta kirppistä ja esim. houkuttelevan näköinen romumetallivarikko. Tuonne pitää tehdä uusi retki pian, mutta kun nyt meillä oli mielessä Ikean Lihapullat ja juustohöylä, niin ei maltettu pysähtyä matkan varrella.


Perillä Burbanks:issä näyttikin sitten tälläiseltä. Keskusta on siisti ja kaikki siellä näppärästi lähellä ja mikä parasta, tälläisissä pikku keskustoissa ei tarvitse maksaa parkkimaksuja ja parkkipaikkakin löytyy yleenä helpolla.

5 comments:

  1. Ihana toi kirjakauppa sun edellisessä postauksessa. Mä rakastan kirjakauppoja, voisin viettää siellä tuntikausia ja Akateeminen Hesassa on aina "must".

    ReplyDelete
  2. Sähköpiuhoja viuhuu ilmassa. Ja rosoista sivukaupunkia.. Oma romantiikkansa siinäkin. Ei vain ehkä kovin 'toimivaa'.

    ReplyDelete
  3. Allu,
    Akateeminen on kyllä ihan must, samoin Tampereella Akateeminen oli mun suosikki kirjakauppa, tosin divarit myös.

    Mutta kirjakaupat on kyllä noin yleisestikin ottaen kiehtovia paikkoja, mullakin saattaa joskus vierähtää todella pitkään. Myös lehtihyllyt on mulle yksi sellainen kiusaus, että saatat selailla siellä tunninkin ihan kevyesti.


    Sooloilija
    Sähköpiuhoja täällä onkin kyllä ihan mielettömiä sykkyröitä. Mä rakastan niitä esteettisesti, mutta ei ne kyllä varmaan se toimivin ratkaisu ole, tosin tää on niin jättiläiskaupunkin ja kasvaa niin nopeasti, että ei täällä mitenkään tollasia asioita saada "kuntoon". Hiukan räjähtänyttä täällä kyllä on, mutta toisaalta se kyllä myös luo tätä tunnelmaa.

    ReplyDelete
  4. tykkään todella blogistastanne ja upeista kuvista sieltä teiltä päin! toivottavasti ei haittaa, että lisään teidät seurattavien blogieni listalle omaani?

    ReplyDelete
  5. Hei Piparminttu,
    Tosi kiva että tykkää blogistamme, ja tietty on ihan ihana jos laitat blogimme listallesi.

    Mä kävinkin heti kurkkaamassa sun blogias ja kivalta näytti, mä laitan sen mun Bohemian Itkupilli-blogin listaan. ;)

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence