Saturday, August 16, 2008

Ventura Bulevard, Studio City












Ventura Blvd, Studio City, tämä on yksi mulle tutuimmista alueista täällä, ihan meidän lähellä ja aika usein jos meillä on jotain asioita, niin asioimme juuri täällä Venturalla. Hyvin helposti unohtaa kuvata näitä tuttuja kulmia. Mutta kun otin eilen kameran mukaan kauppareissulle, niin huomaisin, että Venturahan on oikeastaan todella kuvauksellinen ja mukava ostoskatu. Yleensä me vaan tyydytään tekemään lähinnä ikkunaostoksia, käppäillään vaan ihan huviksemme. Joskus poiketaan johonkin kivaan pikku ravintolaan. Mutta on tossa kuvasarjassa yksi paikka johon poikkeamme aina sisälle, siellä vierähtää joskus aika pitkäkin aika ja aina tarttuu jotain mukaan. Arvaatko mikä se noista on? Siitä tulee seuraavaksi ihan oma postaus.

Studio City on San Fernando Valleyssa, heti tuosta Venturan takaa alkaa kukkulat ja siellä kukkuloiden toisella puolella on mm. Hollywood ja Beverly Hills.

8 comments:

  1. Kyllä se ehdottomasti tuo lelukauppa on ;D ;D :D

    ReplyDelete
  2. Lepis ja Susa, kiitos arvailuistanne. Mutta pidetään teitä nyt hetki vielä jännityksessä, seuraavassa postauksessa se sitten selviää. ;)

    ReplyDelete
  3. Bookstar?

    Ainakin itselleni suuri kirjakauppa olisi varsinainen aarreaitta, johon voisi joka päivä sukeltaa. vaikka ihan vaan hypistelemään kirjoja, paperitavaraa.. Ja aina sieltä varmasti tarttuisi jotain mukaan!

    ReplyDelete
  4. Arvelisin Bookstar??

    ReplyDelete
  5. Sooloilija ja Marjut,
    Nyt paljastan sen verran, että 50% vastanneista on oikeassa. Eikä toinenkaan 50% kovin paljoa ole erehtynyt. ;)

    ReplyDelete
  6. Veikkaan Bookstaria ja tuota jatsipaikkaa.
    On muuten komea avoauto.

    ReplyDelete
  7. Susu, toi olikin ihan tosi hieno avoauto, muutenkin täällä on todella paljon avoautoja, meidänkin haaveissa olisi sellainen, täällä sille olisi käyttöä ympäri vuoden.

    Kirjakauppa ja toi jazz paikka on todella kivoja...

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence