Wednesday, August 27, 2008

Kiinalainen pirystysruiske!

Tähän väliin piti laittaa tälläisiä värikkäitä herkkuja vielä sieltä Chinatownin turistinähtävyydestä. Väriä ja ihania yksityiskohtia kyllä riitää!








Musta tuntuu, että tuolla vois pyöriä päiväkausia ja napsia kuvia. Tuolla Chinatownissa oli todella hyvä tunnelma, jotenkin se oli levollinen kaikesta värien sekamelskasta huolimatta.

Mutta vielä on lisää kuvia tulossa. ;)

10 comments:

  1. Nuo värit ovat vaan niin herkulliset ja sininen taivas kaiken kattona saa minun sydämeni vuotamaan verta.
    Täällä sataa. Taas. Taas. Taas.

    ReplyDelete
  2. Onpa pehmeää ja kuulasta väri-iloittelua.
    Rakennuksien koristeleikkaukset eivät jätä epäilyksille sijaa missä kaupunginosassa ollaan.
    Tyylipuhdasta kiinalaista tyyliä.
    Kuvat hyviä.

    ReplyDelete
  3. Tosi ihania värejä, piristystä parhaimmillaan.

    ReplyDelete
  4. Ai tämmönenkin blogi, oon vähän pihalla näistä sun, mutta eiköhän pikkuhiljaa valkene:)

    Värejä tosiaan piisaa!

    Jatkan samantien alemmas tutustumaan lisää.

    ReplyDelete
  5. Aasialaisen ruuan ystavana rakastan China Towneja, mulle on tutut Nykin ja Liman (Peru) Chinatownit, ja olin joka kerralla niissa kaydessani kuin Liisa Ihmemaassa, niin innostunut olin! Ihania varikkaita rakennuksia!

    ReplyDelete
  6. Voi kun ihania värejä! Ja tosta taivaan sinestä voisit vaikka puolet lähettää meille, täällä kun on taivaalla kaikki harmaan sävyt, mutta sinistä ei näy.

    ReplyDelete
  7. Susu,
    No toi sininen taivas on täällä vakio, mutta mieluusti ottain sadetta tännepäin, jos onnistuis niin lähettäisi helteet sinne Suomeen. Värit oli kyllä niin ihanat tuolla.


    Arleena
    Noi talot on kyllä niin kiinalaisia, ehkä väritys on Hollywood-tyylistä paikoitellen.


    Marjut
    Noi värit oli kyllä niin piristävää vaihtelua, ja toimii vielä kuvissakin.


    Liivia
    No tää on tälläinen Los Angeles blogi, haluan tallentaa tätä kaupunkin mahdollisimman laajasti, että jää itsellekin muisto.



    Yaelian
    No sä olet nähnyt sitten paljon, kyllä varmaan niissäkin Chinatowneissa ihmeteltävää riitti. Me ollaan kans aasialaisen ruuan ystäviä ja Chinatownissa on kyllä hyviä kiinalaisia ravintoloita.


    Allu
    Susulle jo tuolla lupasin lähettää helteitä, mutta nappaa siitä sitten kyn on yli menossa osa sinne teillekin päin, ja sateita kiitos tänne päin.

    ReplyDelete
  8. Voi että ottaa päähän kun puolitoista vuotta sitten en tuonut Kiinan Guangzhousta noita lyhtylamppuja jotka ei maksaneet oikeastaan mitään. Nyt ne olis juuri tähän Suomen kesän ajankohtaan sopivia ihania tunnelman antajia. Haloo? Joo, vettä tulee taivaan täydeltä, koko päivän ja sääprofeetat vihjailee syksyn merkkejä, lämmöt laskee koko ajan. Nautiskele nyt siellä muittenkin puolesta

    ReplyDelete
  9. Aivan ihanat nuo kattojen räystään aluset!

    ReplyDelete
  10. Willow
    Noi kiinalaiset lyhtylamput on kyllä niin ihania, ja kiinasta niitä tietty kannattaisi ostaa. Suomessa ne on paljon kalliimpia ja mä en ainakaan löytänyt siltä niin useita värejä, kun niitä on täällä tarjolla.
    Vielä viime syksynä kun tulin tänne, mä vannoin ja vakuutin, että meitsi ei helteisiin ja auringon paisteeseen kyllästy koskaan, no nyt olen yhtynyt täällä yleiseen valitus kuoroon, että huh hellettä.

    Piparminttu
    Eiks olekin todella ihania, mä olin niin luomoutunut kun näin noi talot.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence