Friday, August 8, 2008

Rodeo Drive







Tässä tätä palmukeidasta parhaimmillaan, kiillotettu julkisivu turisteille ja tietys LA:n rikkaille. Rodeo Driven, Santa Monica Blvd:n ja Wilshire Blvd:n väliin jäävältä pätkältä, löytyy lähes kaikkien muodin huippusuunnittelijoiden hienoakin hienommat putiikit. Vaikka haute couture yleensä mua kiinnostaa, niin en ollut tänään oikein riepujen tutkimis tuulella. Otettiin pakolliset kuvat ja suunnattiin hiukan etelämmäksi Pico Blvd:ille. Siellä oli paljon mieluisampaa kuvausmateriaalia.

Mutta taidan huomena laittaa vielä jotain Rodeon varrelta, ja ehkä hiukan muuta luksusta Beverly Hillsistä. Mutta nyt olen ihan poikki koko päivän käppäilystä, joten taidan ottaa olusen, mennä istumaan hiukan tohon meidän terassille. Ilta on jo mukavasti viilennyt, ei ole enään kuin vaivaiset 26 C lämmintä, se tuntuu ihanan vilpoiselta pirun kuuman päivän jälkee. ;)

8 comments:

  1. No onpa raiskaus! Eihän San Fransiscon ratikkaa voida laittaa pyörille ja hyrräämään Los Angelesiin!

    ReplyDelete
  2. Minä en näe noissa kuvissa muuta kuin ihanan sinisen taivaan.
    Täällä on taas ollut niin harmaata.
    Äh.

    ReplyDelete
  3. Amerikka on mun unelmien matkakohde, mutta koska sinne matkustaminen on aivan megakallista, niin ei jaksa säästää niin kauan. Siis varmaan helposti menis joku 10 000 euroo yöpymisineen. Kun siis ei mikään viikonloppu matka oo järkevä,eikä edes viikon, kyllä siellä pitäisi saada sitten olla vähintään 2 viikkoa, mutta tietysti mitä pitempään sen parempi.
    Mitä Rob tekee sairaalassa työkseen?
    Millaset häät teillä oli?
    Onko Robilla lapsia? Kun sullahan on? Näin muistelen lukeneeni blogistasi.
    Terveisin Anna

    ReplyDelete
  4. Lepis,
    No LA:ssa on ihan kaikkea, tästä sen hyvin väkee, tosin ei kuitenkaan kiskoja ratikkaa varten. ;)


    Susu, jos taivas on aina noin sininen, ja joka ikinen päivä paistaa aurinko, sitä alkaa haaveileen sateesta, tuulesta, syksystä...
    Täällä ei kesällä ole ylläreitä sään suhteen. On joko liian kuuma tai vieläkin kuumempi. Talvella sama juttu. ;)

    Anna,
    Amerikka on kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen maa. Täynnä sekä tuttuja juttuja, mutta myös uskomattoman paljon yllätyksiä. Ei kannata kyllä tulla liian lyhyeksi aikaa.
    Rob on sairaalassa Trasporter, eli huolehtii potilaiden kuljetuksesta.
    Meillä ei ollut varsinaisia häitä, ei kumpikaan haluttu, me mentiin naimisiin vähän sillain Las Vegas tyylisesti, täällä LA:ssa on kanssa sellaisia vihkipaikkoja, kuin siellä. Meidän vihkipaikka oli sellainen pieni "kappeli" the Poetic Justice ja tosi suloinen poninhäntäpäivinen pastori Chuck vihki meidät. Me vietettiin koko päivä ihan kahden kesken. Ollaan ajateltu, että kun tullaan sinne Suomeen, niin saatetaan järjestää jonkinlaiset kemut mun sukulaisille ja ystäville. Täälläkin me pidettiin pikku kemut myöhemmin.
    Robilla ei ole lapsia, mulla on kaks lasta. ;)

    ReplyDelete
  5. Kiitos vastauksesta. Häät kuulosti mukavilta! t. Anna

    ReplyDelete
  6. Anna,
    Kyllä oli ikimuistoinen päivä! ;)

    ReplyDelete
  7. Ihana tuo linja-auto, avoin! Muutenkin tuo alue näyttää todella siistiltä. Näyttääkin tosiaan olevan sitä merkkiputiikkialuetta.

    Ja hyvä, että Anna kyseli ja sinä vastasit, niin tällainen tirkistelijäluonnkin sai tietää :D

    ReplyDelete
  8. Elegia, toi on tollanen turistilinjuri, kopio San Fransiscon ratikasta. Kyllä siellä Lontoo bussejakin näkee, mutta niihän näkee myös Helsingissä.

    Toi on kyllä huippu hienoa ja kallista aluetta, mutta ei tartte montaakaan korttelia mennä toiseen suuntaan, kun voi jo turistille tulla shokki, jos siin on sellainen turisti, ettei halua nähdä pintaa syvemmälle.

    Mä kyllä vastailen, jos joku kysyy. ;))

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence