Sunday, June 22, 2008

Venice Beach

Helle jatkuu ihan tolkuttomana, ulos ei ole kyllä tänäänkään mitään asiaa ennen auringon laskua.
Joten kaivoinkin arkistoista tähän hiukan vanhempia kuvia, nämä on otettu viime tammikuussa, vietettiin päivä Venice Beachillä kun Robilla oli lomaa. Loman ajaksi sattui oikein ihanat kesäiset kelit. Tammikuussa kyllä satelikin silloin tällöin ja välillä lämpötila laski päivälläkin lähelle 15 C astetta, mutta lomaviikolla oli sellaiset mukavat 20 C astetta.



Venice Beach oli todella mielenkiintoinen paikka, siellä on pikkuputikkeja ja ravintoloita, käsityöläiset myy siellä omia tuotteitaan. Mulla ei ollut valitettavasti muistikorttia kamerassa, joten kuvaus saalis jäi tosi niukaksi, mutta sen verran rento ja värikäs paikka oli, että sinne kyllä mennään aivan varmasti uudelleen ja kuvattavaa siellä kyllä riittää.



Tässä on sitten muutama kuva varsinaiselta rannalta. Tammikuussa siellä oli aika autioo, mutta tälläisillä helteillä ne on kuin nuijalla lyöty. Ei oikein houkuttele mennä sinne tungokseen. Joten ehkä palaamme Venice Beachille sitten kun ilmat on hiukan viilentyneet.

Tässä vielä mosaiikki yleisen vessa seinästä. Siollä oli valtavasti tosi mielenkiintoisia rakannuksia, joita todella haluaisin kuvata lisää. Venice beachillä asuu värikästä ja erikoista porukkaa, siellä on aivan mielettömän upeita ja kalliita taloja, mutta välissä myös aika rentoja ja rähjäisiäkin asumuksia.

Venice Beach myös todella suosittu kuvauspaikka, joten se vilahtelee useissa elokuvissa ja telkkarisarjoissa.

4 comments:

  1. Ihanan näköistä! Löysin muuten webkamerankin tuosta Venice beachista :) Me ajeltiin paikan ohi matkalla Santa Barbaraan. Biitsiä ja pikkukyliä riitti siinä matkan varrella. Voi kauheaa, kun minulle tulee matkakuume!

    ReplyDelete
  2. Elegia, toi on niin kiehtova paikka, että sinne pitää päästä kyllä kuvaamaan lisää.

    Santa Barbara on kanssa ihan ehdottomasti nähtävä.

    Mä huomasin, että mulle riittää tässä matkustelua ihan loputtomasti ja ei tartte lähteä kauas.

    Mulla on matkakuume vain sinne Suomeen!

    ReplyDelete
  3. Venice Beach ja Jim Morrison...

    *Huoh* ♥

    :)

    ReplyDelete
  4. Juu just niin Bambi, ja täällä kyllä löytyy muitakin Jim Morrison-paikkoja, me saatiin aika mielenkiintoinen kirja, jossa on osoitteita rock historian mielenkiintoisiin paikkoihin, jatkossa ehkä tulee lisää kuvia sellaisista paikoista.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence