Monday, June 30, 2008

Tuiki tavallisia taloja







Los Angelesin alue on valtavan laaja, koska rakennukset on down townia lukuunottamatta yleensä matalia. Pientalot omine puutarhoineen on tyypillisimpiä rakennuksia täällä. Vaikka ajaisi tunti kausia täällä, niin tälläsiä alueita riittää, välissä on ostoskeskuksia ja muita liike- tai teollisuusrakennuksia.
Me asutaan tälläisellä tosi tyypillisellä alueella. Tää alue aika rauhallista ja turvallista, mutta parin korttelin päässä on jo levottomampaa aluetta. Päiväsaikaan voi liikuskella aika vapaasti, mutta piemeällä ei ole syytä lähteä yksin seikkailemaan.

4 comments:

  1. Elegia, kasvillisuus on täällä todella ihanaa, palmut varsinkin, mä en väsy niitä ihmetteleen, ne on niin majesteetillisiä kun ne kohoaa niin korkeelle. ja tietty talot on myös aika persoonallisia, täällä ei ole sellaisia tiukkoja rakennusmääräyksiä kuin Suomessa.
    Meidän aluella talot on aika maltillisia, mutta mä kuvaan myöhemmin tosi rempseitä ja hurjiakin ilmestyksiä.

    ReplyDelete
  2. The American Dream!

    Hauskoja möhkyläpensaita :) Otappa lähikuva niistä mulle, please. ;D

    ReplyDelete
  3. Lepis, joo ihan varmasti otan, nyt kävin sillain ottamassa kuvia yleisilmeestä, mutta mua kans kiinnostaa toi kasvillisuus erityisesti. Niitä tulee varmasti lisää...varsinkin kun pyysit noin kauniisti. ;D

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence