Saturday, June 21, 2008

Auringon laskun jälkeen



Eilen oli edelleen niin kuuma päivä, että me ei oikein voitu lähteä ulos, ennenkuin aurinko oli laskeutunut, eli siinä kahdeksan maissa. Tarkoitus oli kyllä tehdä joku kiva kuvausreissu, koska Robilla oli vapaapäivä. Me käytiin Anna´s Lineniltä ostamassa verhoja ja verhotankoja. Kun tultiin ulos kaupausta oli jo pimeää, mutta edelleen mielettömän kuuma. Eli ei ollut häävi eilisen päivän kuvaussaalis. Tuttu Liquor storehan se siinä taas on ja viereinen kauneussalonki.
Puolenyön jälkeenkin oli lämpötila vielä 36 astetta. Oli vaikeuksia nukkua, ilmastointilaite ja tehokas tuuletin pitää liaan kovaa meteliä. Laitettiin pikkuinen tuuletin ihan sängyn viereen, ei ollut kovinkaan tehokas, mutta kyllä sitä jotenkin tuli nukuttua, tosin välillä piti nousta juomaan vettä.

5 comments:

  1. Hyvä, että kuvaat Losia, jos kerran olette joskus muuttamassa pois sieltä. Anna digin laulaa!

    Näitä kaupunkikuvia, ilman käsittelyä, on kiva katsoa.

    Kuule, sinulla ei taida vielä olla niin monta blogia kuin minulla, joten nou hätä...:))

    ReplyDelete
  2. Susu
    Joo nyt kun ollaan mietitty sinne Suomeen muuttamista, hoksasin, että hyvänen aika, nyt on syytä ruveta tutkiin tätä kaupunkia.
    Ja tarkoitus on ottaa juuri kaupunkikuvia, ilman käsittelyä. Ihan myös omaksi iloksi ja muistoksi.

    No mä aina ajattelenkin sua kun blogin perustamis vimma iskee ja lohduttaudun just tolla, ehkä sulla on niitä enemmän, toistaiseksi....:D


    Kiitos Maddie! :D

    ReplyDelete
  3. Minä tykästyin tähän blogiisi heti! On tosi kiva nähdä, millaisessa ympäristössä sinä käyskentelet. Viinakauppa ja kauneushoitola - mitä muuta ihminen voi tarvita kotikonnuilleen?! ;D

    ReplyDelete
  4. Kiitos Elegia,
    Juu tarkoitus olis ehkä päästä hiukan pidemmällekin kuin roikkua takapihalla ja käydä viinakaupassa. Kauneushoitolassa en vielä ole käynyt. ;)

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence