Thursday, June 26, 2008

Maailman äärimmäisellä laidalla









Nää kuvat ovat viime vuoden syyskuulta, muistaakseni tää oli Malibu Beach.

Seisoessani ensimmäistä kertaa Tyynenvaltameren rannalla tunsin pyhää kunnioitusta. Ikäänkuin olisin saapunut maailman ääreen ja edessa avautui uusi alku. Ihmeellinen lopputon äärettomyys.

Vesi oli yllättävän lämminta, kuin Suomen järvissä kesällä. Tosin en uskaltautunut vielä uimaan, mutta kävelimme rantaviivalla ja välilla isommait aallot kastelivat hameen helmat.


Matka rannalle oli myöskin aika mielenkiintoinen. Ajoimme läpi mm. sellaisten kaupunginosien kuin Hollywood, Beverly Hills, Bel Air....mutta niistä lisää myöhemmin.



California Surfing

4 comments:

  1. Aivan ihanat värit noissa rantakuvia! Oli se kyllä huikea tunne, kun ensi kertaa katsoi pitkälle horisonttiin sekä näki livenä noin ison biitsin.

    ReplyDelete
  2. Joo, se oli ihan uskomaton tunne. Mitään noin suurta ja ääretöntä en oo ennen nähnyt.

    ReplyDelete
  3. Tää on ihanaa kattella niitä paikkoja missä on itekkin käyny! San Franciscoon johtavalla RANTAtiellä on ihan huimaa, niin korkeita paikkoja. Toinen huima juttu on, kun on siellä vuorilla ja koko L.A. avautuu silmien alle, eikä kaikki mahdu kuvaan, ei sitten millään.

    ReplyDelete
  4. Hei E,

    Mä oon kuullut, että se on todella kaunis reitti täältä San Franciscoon. Ja vuorilta on todella uskomattoman upeat näkymät. Sieltä saa hiukan käsitystä kuinka suuri tää kaupunki todella on.

    Mä en koskaan ennen ollut käynyt USA:ssa, moni asia on täällä yllättänyt. Varsinkin Los Angeles on ihan erilainen,kuin mun kuvani siitä ennen oli. :))

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence