Thursday, June 19, 2008

Kotikaupunkini Los Angeles

Me ollaan mieheni kanssa keskusteltu vakavasti Suomeen muutosta. Ajatus muhii ja tuntuu kokoajan houkuttelevammalta. Oikeastaan päätös on jo tehty. Ajankohta on vielä kuitenkin avion. Joten ajattelin, että kun kerran täällä Los Angelesissa vielä asutelen, niin nyt on korkea aika ruveta ottamaan selvää tästä kaupungista.

Aloitankin nyt kotikaupunkiini tutustumisen oikein urakalla. Aion nappailla kuvia, ja kerään muutakin tietoa tänne. Videoita aion myöskin laittaa.

Tämähän on kaiken kaikkiaan aika mielenkiitoinen paikka. Aineisto ei varmaankaan lopu kesken.

12 comments:

  1. Jee, onnea uuteen blogiin taas! Itse olen ollut kerran Losissa, mutta en viipynyt kovin kauan siellä. Lentokeäntän seutu tuli tietysti tutuksi, kun kamat katosivat ja sitten piti ravata autovuokraamon ja kentä väliä ja jännittää saammeko kamat :D

    Jos läytyy aikaa, niin menkää (ellette jo ole olleet) Santa Barbaraan - se on aivan ihana paikka!!!!!

    ReplyDelete
  2. Ei olla vielä käyty Santa Barbarassa, ja on moni muukin paikka vielä näkemättä. Nyt pitää alkaa liikkumaan täällä ikäänkuin turistina, otta selvää mitä täältä löytyy ja sitähän kyllä riittää!

    ReplyDelete
  3. Hollywood and Downtown L.A. are just about the most disgusting places in Los Angeles....
    Honey, why on earth are you showing the ugliness...?

    ReplyDelete
  4. Well, Susa, I just take pictures where ever I go. That is the way it looks, that is what I see.

    ReplyDelete
  5. I feel bad for you that you haven't seen the beautiful side of L.A....

    ReplyDelete
  6. Susa, this is the beauty what means so much to me, this is my life with my love one. This is our neighborhood. I wanted to start with pictures of our own neighborhood, but we will sure post here something more fancy too. :)

    ReplyDelete
  7. I'm sorry that I keep going on about this, but I never see any blogs showing the ALKO in Finland and how people are drunk all day long and throwing up on the streets and in trains and busses... but hey, maybe on my next vacation in Finland I will make the world aware of the UGLY side of Finlnad...
    Every place in the world has an ugly side to it...its up to you how you choose to see it.

    ReplyDelete
  8. Susa, this is my neighborhood, I love it, I want to remember it like it is. There is so much beautiful pictures of Los Angeles, I want to make more personal picture. I want to shoot my Los Angeles. The real life.

    ReplyDelete
  9. I understand. But, so far in your photos I don't see any of the beauty of L.A. and believe me my life over there was very real...I just didn't see the place this way...
    Wishing you all the best :)

    ReplyDelete
  10. Thank you Susa! And I promise I will shoot beautiful pictures too, this was just a begin, hopefully we soon get a change to go to take more pictures.:))

    And all the best for you too, nice you visited here, hope you come again, maybe here is then something you like more. :)

    ReplyDelete
  11. Minusta nämä kaikki kuvat on ihania!

    Ehkä siksi että, itse en ole nähnyt L.A.:ta livenä pätkääkään, vaan ainoastaan sitä "kaunista ja edustavaa" kuvaa mitä media suoltaa milloin missäkin muodossa - tai sitten sitä toista ääripäätä eli kurjinta ja ankeinta...

    Näissä sinun kuvissasi näkyy se tavallinen elämä, kulttuuri, maisema (erilainen kuin esim. minulla täällä Suomessa), arjen kauneus ja ennen kaikkea se miten juuri SINÄ näet ympäristösi, mitä asioita juuri sinä katsot ja miten. - Ja ainakin minä käyn täällä lähinnä vain sinun vuoksesi; katselemassa maailmaa sinun silmiesi kautta :)

    Ja minusta kauneus, kuten rumuuskin on katsojan silmässä, ja kauneudella ja rumuudella on niin erilaisia merkityksiä ihmisten henkilökohtaisissa näkemyksissä, että on jokseenkin arveluttavaa alkaa kritisoimaan toisen rakkaudella kuvaamia asioita vain sen oman näkemyksensä kautta.

    Mutta, antaapas kaikkien kukkien kukkia - niin rumien kuin kauniidenkin :)

    ReplyDelete
  12. Kiitos Bambi, ihanista sanoista. Mua on aina kiinnostanut hiukan siitä valtavirrasta poikkeavat asiat, ja ehkä koska käytän mielelläni kierrätysmateriaaleja, silmä on jotenkin tottunut löytämään rumuudesta kauneutta.

    Mä kyllä ihan vilpittömästi pidän myös kaikesta hiukan rupisesta, sellaisesta jossa näkyy elämä. Ruoste, halkeillut maali yms. on kuin taidetta mulle. :)

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence