Friday, June 27, 2008

In-n-out, parhaat purilaiset



In and out burger was born in 1948 and was the first drive through. they are only in california and we have one down the street from us. i think as far as fast food places they have the best burgers, and you can actually watch while they make them. so they keep it very clean. friendly service and fast. they also serve shakes and we love the strawberry ones. yum, i want one now , but its only 10am and they open at 11, o well such is life. oh, if you ever go, remember, "animal style" is double the cheese and sauce, "4 x 4 ( four by four) is four pieces of meat and cheese" and if you like grilled onions, they do that too.

No me sorruttiin eilen taas meidän vakio satsiin eli 2 "double double" grillatulla sipulilla ja aina yks ylimääräinen raa´alla sipulilla. Ranskalaiset ja mansikkapirtelö. Huh huh, pitäis alkaa hiukan rajoittaan, kohta muistutan rantapalloa. Mutta kun on niin hyvää. :D

14 comments:

  1. Well actually they are all over Vegas too ;D

    ReplyDelete
  2. Tosi kiva idea pitää tätä blogia yhdessä! Minusta oli ihanaa, kun jenkeissä monissa hotelleissa/motelleissa oli huoneessa mikro. Yleensä vihaan hehtomarketteja, mutta siellä oli kivaa, kun oli niin paljon kaikkea erilaista jännää. Ja monissa marketeissa oli myös vaatteita myynnissä.

    I know nothing about burger's taste, cause I don't eat them. But I believe, it's good!

    ReplyDelete
  3. Thank you for the update, its good to know that there is something good in Vegas after all. ;D

    ReplyDelete
  4. Elegia, niin meistäkin tuntui, että olis kiva tehdä tätä blogia yhdessä, yhteisiä muistoistahan tässä on kysymys ja Rob on asunut LA:ssa melkein 30 vuotta. Tietää vähän enemmän kuin mä.

    Täällä kaikki on hiukan erilaista, mä en oo ollut vielä kertaakaan motellissa ja hotellissa, mutta ehkä pitäs tosiaan mennä vaikka Vegasiin.

    And belive in-n-out burgers are the best. :D

    ReplyDelete
  5. After "all" what?
    Believe me, In and Out burger is not on my list of good things in Vegas!
    But you know what! There is NO In and Out in Finland, AFTER ALL!!!!! But they do have liquor stores that are controlled by the goverment...You guys seem to be into those..

    ReplyDelete
  6. Susa, it was a joke with big smiley. ;D

    And we will surely miss in-n-out burger and our own good old liquor store here for sure. :))

    ReplyDelete
  7. Yep, I'm joking too ;D ;D ;D

    ReplyDelete
  8. No hyvä, mä jo hetken pelkäsin, että luulit meidän olevan ihan tosissaan aina. Meitä nyt ei todellakaan kannata ottaa vakavasti, ei me itse ainakaan oteta. :))

    ReplyDelete
  9. Itkupilli, ma muuten olen myos suuri fani Eckhart Tollen ja Deepak Chopran kirjoille :))

    ReplyDelete
  10. Mää tulin vaan maistaan näitä burgereita ja olen varma että ne hakkaa nää mcdonaldsit sun muut koska vaan!

    ReplyDelete
  11. Thanks Ebrufin, hi to you too! :)


    Susa, tosi kiva kuulla, mä oon kans ahminu molempien herrojen kirja. :))


    Violet, juu nää on jotenkin sellaisia vanhanajan hampurilaisen olosia. :)

    ReplyDelete
  12. In-n-out on jäänyt kokeilematta, vaikka Kaliforniassa on matkusteltukin. Ja Teksasissa ei tätä ketjua taida olla (harvinaista kyllä, siellä kun on yleensä joka hemmetin ruokaketju). Meillä on kyl yks tosi kiva purilaisketju Red Robin, joka on ihan perusjenkki-ravintolamainen ketju ja siel on kans SAIRAAN hyvät burgerit!

    Tosin, niit mun just pitäis välttää, ettei tuu niit hemmetin lisäkiloja. Mut hei, kuka voi vastustaa burgeria, jos on paahdettuu sipulii, kunnon pihvi, jalapenoja, tomaattia, ihanii kastikkeita ja rapeaksi paahdettu sämpylä...

    Njami!

    ReplyDelete
  13. Voi Sari, kylläpä kuvailit purilaisen niin ihanasti, että tuli nälkä, oi voi ja on vasta aamu, onneksi ei in-n-out ole vielä auki. :)

    Red Robinia en oo täällä huomannu, tosin niitä paikkoja on niin paljon, etten kyllä läheskään kaikki vielä tunne ja nyt pitää vähän aikaa yrittää välttääkin. Mä oon lihonu täällä 10 kg. :D

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence