Thursday, September 18, 2008

Taas pientä hässäkkää






Noi ilmakaapelit ja muutkin johtoviritelmät on niin koristeellisia omalla karulla tavallaan, etten väsy niitä kuvaamaan. Siksi pitääkin tässä taas tyrkätä niitä tänne blogille talteen.

Muuten ei ole ollutkaan minkäälaista hässäkkää, vaan todella lopoisia ja laiskoja päiviä kotosalla. Uusia kuvia en ole oikeastaan edes viitsinyt vielä ottaa, koska niin paljon on vielä materiaalia tallentamatta tänne.

10 comments:

  1. Hahaaa, niin tuttu näky täälläkin!! Johtoja niin tuhannen sykkyrällä ja uhkarohkeasti kiemurtelevat milloin mitäkin kautta. Itsekin tykkään kuvata niitä ja paikalliset aina kovasti ihmettelvät, että mitä ihmettä oikein näenkään. Puistelevat vain päätään, kumma ja outo ulkomaalainen, ja varmaan vähän tärähtänytkin. ;D

    ReplyDelete
  2. eh, en haluais olla mikään sähkömies tai asentaja tuolla. tai no, eipä se ala mun heiniä ole missään :D

    ReplyDelete
  3. Ovat kyllä aina yhtä kuvauksellisia nuo johdot.

    ReplyDelete
  4. Joskus nämä ovat sitten kulttuurihistoriallisia kuvia !

    =)

    ReplyDelete
  5. On siinä sähkömiehellä selvän ottamista, mikä piuha minnekin menee. Yhteen syssyyn tungettu kaikki. Varmaan todella katoavaa kansaperinnettä.

    ReplyDelete
  6. Miao

    No täällä on kanssa ihmetelty, että mitä noissa nyt on niin ihmeellistä, oikeastaan monet tutut täällä on vasta huomannut noi sykkyrät, kun mä olen alkanut niitä kuvaamaan. Jos niitä on aina katsellut, niin niihin ei ehkä osaa kiinnittää huomiota. Mun mielestäni ne on tosi kuvauksellisia ja mä ihastuin heti niihin, kun niitä täällä näin. Nykyään näen niitä elokuvissakin, ennen en kiinnittänyt niihin niissä niin paljon huomiota.


    Tarja

    Sanos muuta, on ne kyllä niin moni mutkaisia sykeröitä, että en kyllä itse uskaltais niihin koskea, ja ei ole kyllä mullakaan muutenkaan mitään asiaa sähkötöihin.


    Susu

    Ne on kyllä niin kuvauksellisia, että mä en malta olla niitä kuvaamatta, vaikka taitaa olla kyllä kymmeniä kuvia jo kertynyt.


    Maurelita

    Niin, ei koskaan tiedä jos täälläkin noi sykkyrät alkaa kadota, niin onpahan mulla ainakin niitä ikuistettuna.


    Marja

    Niin saa nähdä aletaanko täälläkin laittamaan maakaapeleita, mutta en kyllä usko, että sellainen täällä kovin nopeasti tapahtuis, uusilla alueilla ei näitä enää välttämättä ole, mutta niin valtava on tää kaupunki, ettei noita kyllä ihan kovin nopeasti korvata.

    ReplyDelete
  7. Minustakin nuo kaapelihässäkät ovat jotenkin mielenkiintoisia. Varmaan osittain siksikin, ettei tuollaisia Suomessa juuri enää näekään. Ne antavat kyllä ihan oman silauksensa katukuvaan - joskus tulee sellainen keskeneräinen tuntu. :)

    ReplyDelete
  8. Elegia

    Mä luulen, että just se kun noita ei Suomessa enään näe, on se syy, että noihin kiinnittää täällä niin paljon huomiota. Ne on kuin sellaista karua pitsiä. Ne antaa kuville lisä "herkkyyttä".

    ReplyDelete
  9. Aivan kuin meillä Meksikossa! Täällä on virityksiä jos jonkinlaisia
    (bloggeri ei anna kommentoida...mukamas...tai sitten laittaa monta kertaa)

    ReplyDelete
  10. Jonna
    No kiva että sait kumminkin kommentin läpi. Mukava kuulla jotain Meksikosta.

    Kalifornia muistuttaa tosi paljon Meksikoa, olihan tää ennen osa Meksikoa. Siitä mä jotenkin täällä tykkäänkin, että tää ei ole niin peri Amerikkalaista seutua. Meidän kulmilla asuu enemmän ihmisiä etele-Amerikasta, Meksikosta ja kaakkois-Aasiasta, kuin "punaniska" Amerikkalaisia. ;)

    Ei muuten haittaa jos tulee useamman kerran, mä poistan kyllä ylimääräiset,jos niin sattuu.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence