Monday, September 22, 2008

Miehiä Chinatownissa





Mä huomaan, että olen huomattavasti kiinnostuneempi kuvaamaan rakennuksia, kuin ihmisiä, vaikka ihmiset tietysti tuovat kuvaan mielenkiintoa. Ja kertoo tietysti enemmän jostain paikasta, kuin pelkät rakennukset. Joten tässä nyt pikku kimara Chinatownin miehistä.

10 comments:

  1. kiva kivasarja. näytä seuraavaksi naiset. haluun nähdä mitä ne vastaavasti puuhailevat chinatownissa :))

    ReplyDelete
  2. Musta näistä kuvista jotenkin näkee, ettet ole niin kiinnostunut kuvaamaan ihmisiä. Ne rakennuskuvat on olleet jotenkin elävämpiä, uskomatonta kyllä! ;)

    ReplyDelete
  3. Kiitos Tarja

    Täytyypä tsekata löytyykö naisia, jokunen kuva mulla on, taidampa laittaa ne seuraavaksi.


    Ii

    Juu, musta tuntuu, että mulle kuvauskohteeksi sopii parhainen urbaanimaisema. Ja tietty vaikuttaa myös se, että olen aika ujo kuvaamaan ihmisiä, en kehtaa oikein zoomailla, vaan räppäsen kuvat nopeasti ja usein aika kaukaa, ikäänkuin salaa.

    ReplyDelete
  4. Ihanan värikästä ja etnistä! Minulle kelpaa sekä ihmiset että rakennukset ja luonto ja kaikki!

    Olin muuten itsekin aiemmin aika ujo kuvaamaan ihmisiä, mutta nykyään olen tullut rohkeammaksi. Kyllä ne ihmiset väistävät, jos eivät halua kuvaan. Niin teen itsekin ;-)

    ReplyDelete
  5. Elegia

    Ihmisiä olisi toisaalta ihan kivakin kuvata, jos pääsisin tästä ujoudesta eroon, mä en vaan millään kehtaa ottaa kuvia niin, että ihmiset huomaa mun kuvaavan.

    ReplyDelete
  6. Thanks Piktor, nice link. I guess there is still hope?

    ReplyDelete
  7. Näiden kuvien ihmisissä on jotain erilaista rauhaa, vaikka erilaisissa tilanteissa, todella jonkinlainen sisäinen kulttuuriero niistä välittyy, sanoisin.

    ReplyDelete
  8. Marja

    No tässä ei ole tyypillisiä amerikkalaisia miehiä, he taitavat olla koko ajan touhuamassa jotain, mutta noissa etnisissä kaupunginosissa vallitsee jotenkin sellainen samanlainen meininkin kuin esim. etelä-Euroopassa, sielläkin miehet pelaa tai istuu, samalla kun naiset vääntää sapuskaa. ;)

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence