Friday, December 12, 2008

Hollywood by night








Hollywood iltavalaistuksessa, blogger vaan nykyään lykkää kuvat väärässä järjestyksessä, enkä jaksanut vaihtaa, niin tässä nyt taivas pimenee käänteisessä järjestyksessä. Los Angeles ei ole kyllä ihan Vegasin veroinen valojen suhteen, mutta aika värikäs kuitenkin. Ja Hollywood on aika kiva paikka iltasella, siellä on aika turvallista, kun on paljon porukkaa aina liikkeellä. Useat kaupat on auki myöhään ja sitten on tietty kivoja pikku ravintoloita.

6 comments:

  1. Neonvalot ovat kiehtovia. Samoin lämpimät, pimeät yöt.

    ReplyDelete
  2. Susu
    Mä kanssa tykkään neonvaloista ja lämpimistä pimeistä öistä. Kun ollaan pimeällä ulkona, niin mulle tulee aina sellainen olo kuin oltas "ulkomailla".

    ReplyDelete
  3. Ihania ja tunnelmallisia kuvia, tuli kauhea ikävä kesää. Minäkin tykkään hämäristä illoista/öistä ja kaupungin valoista.

    Me hilluttiin Vegasissa öisinkin. Jos vähän katsoo, missä kulkee niin ei ole mitään hätää. Sielläkin oli kauheasti lössiä liikkeellä :)

    ReplyDelete
  4. Elegia
    Joo, turistimestoissa on yleensä aika turvallista liikkua pimeälläkin. Hollywoodin vilkkaimmat kadut on täällä just sellaisia, missä voi hyvin liikkua pimeälläkin.

    ReplyDelete
  5. Kivoja kuvia, tuolla on tullut hilluttua ..

    ReplyDelete
  6. Yaelian
    Sun kohdalla olis varmaan helpompaa kysyä, että missä et ole hillunut? ;D

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence