Saturday, December 20, 2008

Random men in Hollywood

Eilen oltiin matkalla Scandinavia kauppaan, Pico Bulevardille. Meidän reitti kulkee yleensä West Hollywoodin läpi. Siellä riittää mielenkiintoista kuvattavaa joka kerta. Mä yleensä nappailenkin kuvia auton ikkunasta. Tässä näkyy sekä kuvaaja, että kuvattava. Kaksi vanhaa hippiä.

Tässä on ihan suomalaisen näköistä nuorisoa, puuttuu vain mäyräkoirat.

Valitettavasti kuvissa näkyy vain usein selkäpuoli, mutta tässä kuvassa taitaa seinä olla pääsosassa.

Miehiä telineellä, aika huikean korkealla notkuu noi työmiehet.

Tässä mennään eri suuntiin.

Ja kukas se siellä kävelee?

Toi West Hollywood on kyllä siitä tosi erikoinen paikka, että siellä on niin kaikenlaista porukkaa. Turistit ryysi oikeastaan vain Hollywood ja Sunset Blvd:eilla ja Melrosella. Muuten näiden pääkatujen väliin jää pikku katuja, joiden varrella on asuintaloja ja niissä on skaala huippu hienoista aivan vaatimattomiin luukkuihin.

No tässä oli tämä kuvakooste teemalla miehet, lisää kuvia tulee, kun taas keksin uuden teeman. Ehkä jotain jouluista voisi alkaa pikku hiljaa laittamaan. Vaikka olihan tossakin jo sentään punanuttu.

5 comments:

  1. Hauska kooste! Minäkin muuten harrastin autokuvaamista. Aina kun ei pysähdytty, niin ei siinä muu auttanut. Minulla on paljon kuvia Washingtonista otettuna auton ikkunasta.

    Ihmiset ovat kyllä aika samaa luokkaa kuin Suomessakin. Suomalainen tietenkin erottuisi sen mäyräkoiransa kanssa – en sitten tiedä edukseen vai ei, mutta kuitenkin ;) Mietin mitä nuo työmiehet mahtavat tuolla korkealla puuhastella, kun ei siinä ole edes ikkunoita. Mahdollisesti peruskorjaavat…? Tai maalaavat, aikamoinen urakka kuitenkin!

    Nuo kärrejä työntävät ihmiset jotenkin puhuttelevat minua. Johtuu varmaan siitä, ettei Suomessa sellaisia näe. Jokin niissä kiinnostaa minua. Olisi tehnyt monta kertaa mieli mennä ”haastattelemaan” heitä, mutta katsoin paremmaksi antaa olla.

    Pukki näyttää noissa maisemissa suomisilmin aika hupaisalta. ;)

    ReplyDelete
  2. Hih, toivottavasti pukkiparan ei tule liika lammin noissa tamineissaan; hikinen ja itseaan raapiva pukki saattas olla vahemman viehko ;D.

    Kivoja kuvia jotenkin, vaikka ovat niin kertakaikkisen tavallisista aiheista. Ihan kuin itse katselisi auton ikkunasta ohi kulkevia. Mukavaa.

    Edellisen postauksen iltakuvat oli kans kivoja. Vareja, elamaa ja tunnelmaa, eika tarvinnut itse lahtea mihinkaan :).

    ReplyDelete
  3. hei, jos saa toivoa, niin ihmisten jouluvaloja ja koristuksia olis kivaa päästä vakoilemaan!

    ReplyDelete
  4. Elegia
    Mulla on nykyisin kamera aina mukana ja kuvaan ihan koko ajan kun ajellaan. Mä välillä jätin sen kotiin ja aina silloin tuntui, että olis ollut niin mielettömän upeita juttuja kuvattavaksi.

    Tavalliset kaduntallaajat on kyllä aika samanlaisia täälläkin. Nuoriso on täällä kyllä ehkä jotenkin konservatiivisempaa, Suomessa on enempi myös sellaisia erilaisia nuoria. Mäyräkoira ei välttämättä ole se kaikkein paras varustus.

    Mä en kanssa oikein hokannut, mitä noi työmiehet tuolla telineellä oikein teki.

    Ja nuo kärryihmiset kyllä puhuttelevat minuakin, niitä ei tosiaan Suomessa näe, mutta täällä kyllä ihan kaikkialla. Nyt on niin kylmät yöt, että ihan kauhistuttaa miten noi asunnottomat selviää. Onhan tietty niitä yömajoja, muttei sinne läheskään kaikki mahdu.

    Toi pukki oli jotekin liian reipas askelinen ja ympäristö ei todellakaan vastaa sellaista Suomen joulutunnelmaa.


    Stina
    No päiväsaikaan noi pukin varusteet voi olla aika hiostavat, mutta yöllähän se täällä yleensä liikkuukin, silloin on aika kylmä.

    Mä tykkään itse tälläisistä tavallisista kuvista, jotenkin niistä saa oikean tunnelman kaupungista. Se näyttäytyy sellaisena kuin täällä asuvat ihmiset sen näkevät, turistikuvat on sitten asia erikseen.


    Piparminttu
    Mä näin koko yön unta, että yritän ottaa joulukuvia, ja jotenkin en onnistunut ja sitten koitin kuvamanipulaatiolla tehdä tänne kuvia.

    Mä luin ton sun kommentin juuri ennen kuin menin nukkumaan.

    Mutta uni oli oikeastaan aika hauska, mä kekkasin siinä hienoja uusia niksejä, tosin en valitettavasti muista niitä enää.

    Mutta eiköhän jotain joulukuvia ole tulossa. ;)


    Susu
    Juu, miessade! :D

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence