Wednesday, October 15, 2008

Unelma taloja





Nyt taas pieni kooste kauniista taloista, nämän talot on vähän sieltä täältä, näitä vanhoja kauniita meksikolais/espanjalaistyylisiä taloja on täällä paljon. Kaliforniahan oli ennen osa Meksikoa ja se kyllä näkyy täällä kaikkialla.

Ei olla vähään aikaan käyty uusilla kuvausretkillä, mutta näitä kuvia riittää kyllä vaikka pidettäs pidempikin tauko. Tosin nyt mulla alkaa sormet syyhytä kyllä kameran liipasimelle sen verran, että luvassa saattaa olla jotain ihan uutta jo piankin.

12 comments:

  1. Nuo mexicolaistyyliset pikkuvillat ovat todella viehkeitä. Tosin en ole varma haluaisinko asua sellaisessa, mutta niitä on mukava katsella. Pehmeitä muotoja paljon.

    (huomenna on vapaapäivä, niin saan olla täällä tähän aikaan ;) )

    ReplyDelete
  2. Lepis
    Mä kyllä haluaisin ehkä asua juuri tuollaisessa vanhassa kauniissa pienessä talossa.

    Ahaa, no ok, kai sä nyt sitten voit valvoa hiukan pidempään, jos on vapaapäivä, muuten olisin kyllä huomattanut tuollaisesta kukkumisesta. ;)

    ReplyDelete
  3. Kiva, kun päivitit tätäkin pitkästä aikaa! Ihanan kesäisiä kuvia, tulee lämmin näitä katsellessa. Ja tietenkin matkakuume taas nousee, mutta sillehän ei nyt voi mitään :D

    ReplyDelete
  4. Ai niin, erityismaininta neljännelle kuvalle: vinksallaan oleva portti ja sen kupeessa punakukat valkoista seinää vasten, mahtava!

    ReplyDelete
  5. Ihania, ihania. Ylimmäisen kuvan taloon muuttaisin vaikka heti, ja muutkin kuvat tosi hurmaavia!

    ReplyDelete
  6. Minuun ei meksikolainen arkkitehtuuri ole koskaan oikein iskenyt.
    Ei kyllä suomalainenkaan sen puoleen.
    Hmm.

    ReplyDelete
  7. Elegia
    No mä olen ollut nyt "politiikassa" mukana niin kiihkeästi viime aikoina, ettei ole oikein ollut aikaa keskittyä tälläsiin asioihin.

    Kesähän täällä jatkuu, vaikka nyt tätä syksyksi täällä nimitetään. Lämmintä ja aurinkoista, mutta hiukan inhimillisempää kuin kesähelteillä.

    Sooloilija
    No muista taloista ei näy kokonaisuutta, mutta kyllä kaikki ovat todella ihania, ja puutarhat myös.


    Susu
    Mikään ei ole kamalampaa kuin meksikolaistyylinen uudisrakennus Suomen pellolla. Siellä kaari-ikkunat ovat kyllä suurin kauhistukseni. Mutta näissä maisemissa ja ilmastossa, nuo talot ovat kyllä ihan eri juttu.

    Suomalainen arkkitehtuuri ei kyllä saa munkaan ihan kritiikitöntä hyväksyntää. Mutta sama ilmiö täällä kuin siellä. Vanhat alueet ovat kauniita, uudet ovat täällä ihan samallalailla hengettömiä, pahimpia ovat "uusvanhat" alueet.

    ReplyDelete
  8. Luen kyllä aina myös sinun poliitikkaan liittyvät postaukset, mutta eräistä syistä (ei liity sinuun) johtuen kynnys kommentoida on tosi suuri.

    ReplyDelete
  9. Elegia
    Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat. ;)

    ReplyDelete
  10. Marjaisa
    No täällä nää tälläiset pienet vanhat talot viehättää mua tosi paljon.

    ReplyDelete
  11. Katselin kaikki kuvat jälleen tähän asti, mutta tämä tupa oli niin ihanan söpö että haluaisin joskus tällaisen itselleni jonnekin kauas.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence