Saturday, October 25, 2008

Pientä ja suloista





No ei sentään kaikki ole Jenkeissä suurta ja komeeta, onneksi on myös jotain pientä ja suloista. Näitä tälläisiä pikku puljuja on paljon. Mini Markettejä, Discount Storeja ja Liquor Storeja löytyy melkein joka toisesta kadunkulmasta. Ne tuo katukuvaan just sellaista suloista sekamelskaa, jota tästä tekee tästä monikulttuurisesta jättiläis kaupungista inhimillisen ja mielenkiintoisen.

Los Angelesista näkee etupäässä kuvia uljaasta keskustasta, Hollywoodista tai Beverly Hillsistä, mutta tämä on aivan yhtä tyypillistä Los Angelesia.

11 comments:

  1. tuo ylimmän kuvan kauppa näyttää semmoiselta, että jos sinne uskaltaisi niin heti joku tulisi ryöstämään sen kaupan tai jotain :D vähän pelottava siis.. mutta nuo kyltit on kaikissa niin kivoja! ei ollenkaan semmosia hengettömiä valomainoksia mitä Suomessa on jokaisella ketjuliikkeellä ja yksittäisilläkin kaupoilla.

    ReplyDelete
  2. Piparminttu
    No noi on just sellasia kauppoja, että kyllähän niissä ryöstöjäkin tapahtuu, just sellaisia elokuvista tuttuja juttuja. Täällä on välillä kyllä sellainen olo, kuin olisi elokuvassa.

    Mä kyllä kanssa tykkään tosi noista kylteistä, täällä on niin paljon käsinmaalattuja kylttejä ja toisaalta kauniita neonvaloja. Suomessa kyllä kyltit on enimmäkseen tosi kamalia ja jotenkin niin "sliipattuja".

    Susu
    No just sitä, mitäs muuta! ;)

    ReplyDelete
  3. Voi että kun on ihanan värikästä ja persoonallisen näköistä! :)
    Ei meillä Suomessa vaan...

    ReplyDelete
  4. Tiina
    No just tälläsestä Los Angelesista tykkään, on ihan kuin olis ulkomailla. ;)

    ReplyDelete
  5. Niin suloisia! Jotenkin tulee sellainen kotoisa olo noista kaupoista, vaikka väriskaalaltaan ja muutenkin ovat ihan täysin erilaisia kuin Suomen kaupat.

    Tilaisin kuvia Los Angelesin Halloweenista, kiitos ;)

    ReplyDelete
  6. Malla
    No jotenkin tuollaiset arkiset asiat antaa niin inhimillisen kuvan, tämä jättiläis kaupunkikin näyttää kotoiselta.

    Mulla ei ole vielä ainuttakaan kuvaa LA:n Halloweenistä. Uskomatonta, mutta tietty juuri nyt täällä on pilvistä ja sateista, vaikka yleensä aurinko paistaa aina. Mutta yritän mennä ehkä menen kuitenkin pienelle kierrokselle, itsekin niin kovasti haluaisin Halloween kuvia, ne olis hyvää materiaalia myös mun kuvamanipulaatioihin.

    ReplyDelete
  7. Looks as if you have found LA to your liking!
    Whatever happened to your neat collages?

    ReplyDelete
  8. Goatman

    Oh! How nice to see for long time. I´ve been lately very interested of photographing, but I still do collages. I have just too many blogs, you can find them from the blogroll.

    ReplyDelete
  9. Kiva kuvasatsi taas.Mustakin on kivaa kun on noita pieniäkin paikkoja.Mua niin harmittaa että mun kamera katosi heti alkuvaiheessa USAssa ja mulla on kamalan vähän kuvia sieltä.Sit vasta ihan vika päivänä ostin uuden.Mun teki kauheasti mieli kuvata autojen rekkareita, kun ne on niin kivoja, aina eri osavaltioista erilaisia kuvia rekkareissa, teki mieli ottaa niistä kuvia ja sitten tehdä kollaasi niistä.Tuli mieleen sellainen kerran kun joutui liikennevaloissa odottamaan liian kauan....

    ReplyDelete
  10. Yaelian
    Mä tykkään kuvata juuri tälläisiä tavallisia juttuja, nehän sen katukuvan kuitenkin todellisuudessa tekee. Ja Los Angelesissahan talot ovat useinmiten tosi lättänöitä.

    Mä olen kanssa kuvannut muutamia rekkareita, just kun on sattunut liikennevaloissa pysähtymään. Tosi hauskojahan täällä kyllä löytyy.

    ReplyDelete

I don´t want to live here, but a stay here rather amuses me. It´s a sort of crazy-sensible.

D.H. Lawrence